Ontwerp, veiligheid en functionaliteit staan centraal bij innovatie bij CYBEX. De Base Z is de veilige en variabele basiseenheid voor het nieuwe CYBEX Z-Line modulaire systeem, dat maximale bescherming biedt en comfortabel, flexibel gebruik. Dankzij het unieke, innovatieve rotatiemechanisme van de Base Z kan de autostoel naar de zijkant van de autodeur worden gedraaid voor eenvoudiger in- en uitstappen.

De Base Z is een bijzonder duurzame oplossing. Het biedt plaats aan twee verschillende autostoelen en kan dus worden gebruikt door kinderen tot 4 jaar oud. Het CYBEX Platinum modulair systeem wordt snel geïnstalleerd met een simpele klik.

  • Modulair systeem Z-Line: compatibel met Cloud Z en Sirona Z
  • Innovatief 360 ° roterend mechanisme biedt een comfortabele in- en uitgangspositie met minder belasting van de rug van de ouder
  • Autostoeltje voor baby's kan eenvoudig in de basis worden geklikt en worden gebruikt zonder het extra te moeten bevestigen met de autogordel
  • Visuele en akoestische indicatoren bevestigen dat het correct is geïnstalleerd
  • Base Z wordt in de auto geïnstalleerd met de ISOFIX-connectoren
  • In hoogte verstelbare laadpoot: verbeterde stabiliteit
  • De Driving Direction Control (DDC) voorkomt misbruik bij naar voren gericht gebruik voordat het kind ten minste 16 maanden oud en 76 cm lang is
  • Afmetingen in mm: L 665 x B 405 x H 365
 

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Cybex Base Z Isofix

Compatibel met Cloud Z en Sirona Z
Code: CB45004
  • 259,95 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top