Vanaf 45 - 87 cm, max. 13 kg (van pasgeboren tot ca. 18 maanden)

Kies Standard of SensorSafe voor uw ultieme veiligheid voor uw kind. CYBEX SensorSafe combineert slimme technologie en slim ontwerp met de introductie van SensorSafe: een uniek kindbewakingssysteem dat ervoor zorgt dat de veiligheid en gezondheid van uw kind altijd uw eerste prioriteit is. De SensorSafe-clip bevestigd aan het harnassysteem, zodat u altijd op de hoogte bent van de veiligheid en gezondheid van uw zittende kind. SensorSafe biedt essentiële waarschuwingen om kritieke situaties te helpen voorkomen: wanneer uw kind de clip losmaakt, wanneer de omgevingstemperatuur van uw kind te warm of te koud is, als uw kleintje onbeheerd in de auto wordt achtergelaten en als uw kind heeft gezeten te lang. Alle waarschuwingen worden via Bluetooth op uw smartphone ontvangen via een gebruiksvriendelijke app die ook richtlijnen biedt voor de installatie,

Standard en Sensorsfae specificaties: 

ERGONOMISCHE LIE VLAKKE POSITIE: De Cloud Z i-Size kan worden veranderd in een ergonomisch correcte, liggende positie buiten de auto vanwege de langere beensteun en liggende lighoek waarmee uw kind comfortabel kan liggen. De autostoeltjes voor baby's zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest delicate pasgeborenen en premature baby's wier nekspieren en reflexen nog niet volledig zijn ontwikkeld.

EENVOUDIG IN- EN UITRIJDEN - GEMAKKELIJKE INKOMSTPOSITIE: Het innovatieve rotatiemechanisme van de Base Z maakt het gemakkelijk om de Cloud Z naar de autodeur te zwenken, waardoor het gemakkelijker wordt om uw kind in en uit de auto te krijgen.

ZIJBEKLEDING BESCHERMING: Geïntegreerd LSP-systeem: voor de Cloud Z is ons beproefde Lineaire Side Impact Protection (LSP) -systeem nog verder verbeterd. De allereerste impactkrachten van een ongeval worden verminderd door de verlengde zijbeschermer die naar de deur is gericht. Ondertussen vermindert de flexibele schaal van het autostoeltje tot 25% van de impactkrachten, waardoor deze weg van uw kind worden geleid.

INSTALLATIE MET TWEE KLIKKEN MET ISOFIX: een installatie met twee klikken met ISOFIX zorgt voor een eenvoudige installatie en garandeert een verhoogde veiligheid. In combinatie met de Base Z wordt het autostoeltje vastgezet met het ISOFIX-systeem van de auto en hoeft het niet verder te worden bevestigd. Een installatie-indicator helpt ook om mogelijk misbruik te voorkomen.

GEÏNTEGREERDE XXL FOLDAWAY ZONNEBLOEM: een geïntegreerde, opvouwbare XXL-zonnekap biedt premium zon- en windbescherming met UPF50+.

MODULAIR SYSTEEM: Blijf flexibel - als onderdeel van het modulaire Z-Line-systeem passen de Cloud Z en de Sirona Z beide op de Base Z voor een continu veilige rit vanaf de geboorte tot 105 cm, ongeveer. 4 jaar.

IN HOOGTE VERSTELBARE HOOFDSTEUN: de verstelbare hoofdsteun biedt 11 standen voor een aangepaste aanpassing naarmate uw kind groeit. De geïntegreerde harnasgids maakt het aanpassen intuïtief en snel - deze veiligheidsfuncties kunnen binnen enkele seconden worden aangepast aan uw opgroeiende kind.

UITNEEMBARE NIEUWGEBOREN INLAY: De Cloud Z is voorzien van een uitneembare pasgeboren inleg, die zorgt voor een bijna vlakke liggende positie van de baby. Dit helpt het risico te verminderen dat het hoofd van de baby naar voren kantelt tijdens het slapen, wat kan leiden tot ernstige ademhalingsproblemen. Om meer ruimte te bieden naarmate uw baby groeit, moet de pasgeboren inleg worden verwijderd zodra het kind langer is dan 60 cm.

REISSYSTEEM: De Cloud Z kan met behulp van een adapter aan elke buggy of wandelwagen van CYBEX, GB en andere geselecteerde merken worden bevestigd. Het autostoeltje voor kinderen wordt onderdeel van een handig reissysteem buiten de auto voor extra mobiliteit en biedt een volledige reissysteemoplossing in één ontwerptaal.

ENERGIE-ABSORBERENDE SHELL: Veiligheid is de hoogste prioriteit voor elk CYBEX en GB autostoeltje: de flexibele structuur van het materiaal absorbeert de krachten van een botsing en helpt het weg te leiden van de baby.

EXTRA BREDE HARNAS: Het extra brede, Y-vormige harnas is zacht gevoerd en ontworpen om comfort en veiligheid te bieden.

 • Cloud Z i-Size baby-autostoeltje inclusief pasgeboren inleg
 • 45 - 87 cm, max. 13 kg (van geboorte tot ongeveer 18 maanden)
 • UN R129 / 02 (i-Size)
 • Maakt deel uit van het Z-Line modulaire systeem - de Cloud Z en de Sirona Z passen beide op de Base Z voor een continu veilige rit vanaf de geboorte tot 105 cm, ca. 4 jaar
 • Ergonomische liggende positie met een langere beensteun voor baby's buiten de auto
 • Innovatief rotatiemechanisme biedt een comfortabele in- en uitgangspositie op de Base Z met minder druk op de rug van de ouders
 • Geïntegreerd LSP-systeem biedt verhoogde veiligheid bij een aanrijding van opzij
 • Reissysteem - De Cloud Z kan worden bevestigd aan elke buggy of kinderwagen van CYBEX, GB en andere geselecteerde merken
 • Stoffen hoezen machinewasbaar op 30 °
 • Afmetingen: L605 x B440 x H380-600mm
 • Gewicht: 4,8 kg
 • Ontworpen in Duitsland

 SensorSafe Specifiacties:

HARNAS SYSTEEMCONTROLE

 • HOUDT UW KIND TE ALLEN TIJDE VEILIG VAST De SensorSafe-clip voorkomt dat het kind uit het gordelsysteem glijdt. In het geval dat uw kind erin slaagt om de clip te openen, wordt u onmiddellijk gewaarschuwd via push-notificatie op uw smartphone.

TEMPERATUUR WAARSCHUWING

 • ZORGT ERVOOR DAT UW KIND ALTIJD OP EEN VEILIGE TEMPERATUUR REIST De SensorSafe-clip bewaakt de omgevingstemperatuur van uw auto om te voorkomen dat uw kind oververhit raakt of overkoelt. Wanneer de temperaturen te warm of te koud worden, zal de app u informeren via push-notificatie op uw smartphone.

ALLEEN KIND WAARSCHUWING

 • ZORGT ERVOOR DAT UW KIND ALTIJD BIJ EEN OUDER OF GELIEFDE IS Om u te helpen in het geval u uw kind in de auto achterlaat, kan de SensorSafe-clip herinneringen rechtstreeks naar uw smartphone sturen. Indien gewenst kan SensorSafe ook noodcontacten informeren over de locatie van de auto.

 INSTALLATIE CHECKLIST

 • MAXIMALISEERT DE VEILIGHEID VAN UW KIND EN ZORGT VOOR EEN CORRECTE INSTALLATIE VOOR DE OUDER  De eenvoudig te begrijpen veiligheidscontrolelijst leidt u bij de eerste installatie met gemak door essentiële onderwerpen, zoals het gebruik van LSP en de juiste ISOFIX-installatie. De installatiechecklist herinnert u ook op bepaalde tijdstippen aan de groei van uw kind om aanpassingen aan het zitje te maken.

NEEM EEN BREAKMELDING

 • ZORGT ERVOOR DAT UW KIND NIET TE LANG IN DE AUTO ZIT  Om te voorkomen dat uw kind te lang in de auto zit, geeft de melding Take a Break Alert aan of de SensorSafe-clip voor langere tijd is gesloten en wordt aanbevolen een pauze te nemen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Alle meldingen worden via Bluetooth op uw smartphone ontvangen via een gebruiksvriendelijke app. Een smartphone en de app zijn nodig om de volledige functionaliteit van SensorSafe te hebben. De SensorSafe-clip werkt samen met een voertuigontvanger (meegeleverd). De voertuigontvanger kan eenvoudig worden geïnstalleerd in OBD-compatibele voertuigen om communicatie mogelijk te maken tussen de veiligheidsclip en de SensorSafe-app. SensorSafe is verkrijgbaar met een enorm assortiment CYBEX- en GB-autostoelen. Meer informatie op: cybex-online.com/sensorsafe

SENSORSAFE SMARTPHONE APP

DE SENSORSAFE-APP IS BESCHIKBAAR IN DE APP-WINKEL EN GOOGLE PLAY-WINKEL

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Cybex Cloud Z i-Size / Sensorsafe

Code: CC04874
 • 289,95 €
 • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top