45 – 105 cm (van 18 kg tot ca. 4 jaar)

Ouders die maximale veiligheid voor hun kind willen, hebben producten nodig die in alle opzichten aan hun verwachtingen voldoen. Met de Cybex Sirona Z I-Size hebben we nieuwe normen gesteld op het gebied van zij- en front-impact bescherming, ze samenvoegen tot een autostoeltje dat alles wat ervoor kwam overtreft. Het unieke, innovatieve rotatiemechanisme van de basis z maakt het mogelijk om het autostoeltje aan de zijkant van de autodeur te draaien voor een gemakkelijkere in- en uitgang..

Voor maximale veiligheid raden we aan de Sirona z zo lang mogelijk in een naar achteren gerichte positie te gebruiken.

Eenvoudig instappositierotatiemechanisme met rijrichtingscontrole: het innovatieve 360° roterende mechanisme maakt het gemakkelijker om uw kind in en uit de auto te krijgen, waardoor u minder druk op uw rug krijgt. Het kan eenvoudig worden aangepast van achternaar naar voren gericht zonder de stoel te verwijderen en opnieuw te installeren. De rijrichtingsregeling (d.d.c.) biedt extra veiligheid door naar voren gericht gebruik te voorkomen voordat uw kind de minimumleeftijd en grootte-eisen heeft bereikt (ten minste 16 maanden oud en 76 cm hoog).

Eenhands achterover leunen en rotatiefunctie: de slimme leuning en rotatiefunctie met één hand maakt het voor ouders gemakkelijk om de stoel aan te passen terwijl ze één hand vrij houden. Voor comfortabel slapen en reizen biedt het Sirona z autostoeltje 5 liggende posities bij naar achteren gericht en 3 liggende posities wanneer naar voren gericht.

Installatie met twee klikken met Isofix: een installatie met twee klikken met Isofix zorgt voor eenvoudige installatie en garandeert meer veiligheid. In combinatie met de basis z is het autostoeltje beveiligd met het Isofix-systeem van de auto en hoeft niet verder te worden vastgemaakt. Een installatie-indicator helpt ook om een mogelijk misbruik te voorkomen.

Modulair systeem: blijf flexibel – als onderdeel van het modulaire z-line systeem passen de Sirona z en de cloud z beide op de basis z voor een continu veilige rit vanaf de geboorte tot 105 cm, ca. 4 jaar.

Naar achteren gericht autostoeltje voor naar achteren gericht vervoer tot 105cm, ongeveer 4 jaar. (als alternatief naar voren gericht van 16 maanden en 76cm tot 105 cm): een naar achteren gerichte autostoeltje vermindert het risico op letsel bij een frontale botsing met meer dan 80% in vergelijking met een naar voren gericht systeemautostoeltje. Tests tonen aan dat de kracht van een botsing tijdens een front crash gelijkmatig verdeeld over een groot gebied. Cybex raadt aan naar achteren te reizen voor kinderen tot 105 cm, ca. 4 jaar.

5-punts harnassysteem: beveilig uw kind met gemak in de Sirona z dankzij het centrale 5-punts harnassysteem.

Energieabsorberende schaal: de energieabsorberende schaal van de Sirona z absorbeert de krachten van een botsing en bedekt het kind beschermend.

Rebound-balk: de geïntegreerde rebound-balk van de Sirona z biedt verhoogde bescherming bij een aanrijding van achteren.

Gordelhouder: de gordelhouder maakt het gemakkelijk om uw kind uit de stoel te halen.

Kenmerken:

 • Sirona z I-Size inclusief inleg voor pasgeborenen
 • Geïntegreerde L.S.P. systeem
 • Energie reductie technologie (er-tech) biedt verhoogde veiligheid voor uw kind in de voorwaartse positie in het geval van een frontale botsing
 • Innovatief 360 ° roterend mechanisme biedt een comfortabele in- en uitgangspositie met minder druk op de rug van de ouders
 • De rijrichtingsregeling (d.d.c.) voorkomt misbruik bij naar voren gericht gebruik voordat het kind ten minste 16 maanden oud en 76 cm lang is
 • In hoogte verstelbare hoofdsteun
 • Liggende functie met één hand
 • In combinatie met base z: een installatie met twee klikken met Isofix zorgt voor een eenvoudige installatie en garandeert een verhoogde veiligheid
 • Maakt deel uit van het z-line modulaire systeem - de cloud z en de Sirona z passen beide op de basis z voor een continu veilige rit vanaf de geboorte tot 105 cm, ca. 4 jaar
 • Achterwaarts gericht van 45 tot 105 cm, ca. 4 jaar
 • Beveilig uw kind met gemak, dankzij het centrale 5-punts gordelsysteem
 • Energie-absorberende schaal
 • Rebound bar biedt verhoogde bescherming bij een aanrijding van achteren
 • Riemhouder
 • Combineert twee stoffen op een unieke manier
 • Stoffen hoezen machinewasbaar op 30 °

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Cybex Sirona Z i-Size / Sensorsafe

Code: CS65406
 • 399,95 €
 • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top