Uw kind groeit veel in de leeftijd van 3 tot 12 jaar, maar de oplossing Z i-Fix is geoptimaliseerd om met hen mee te groeien en past zich aan de veranderende behoeften van uw kind aan.

Het gepatenteerde, verstelbare hoofdsteunontwerp zorgt ervoor dat het hoofd van het kind in de veiligheidszone blijft. Dit is vooral belangrijk in het geval van een aanrijding van opzij, waarbij de hoofdsteun en het LSP-systeem Plus uw kind meer bescherming bieden. In combinatie met de energie-absorberende schaal worden krachten van een aanrijding van opzij met ongeveer 25% verminderd en wordt het hoofd van het kind actief in een veilige positie geleid dankzij de CYBEX-veiligheidskussentjes. De Solution Z i-Fix is uitgerust met ISOFIX Connect voor eenvoudige installatie en extra stabiliteit en veiligheid.

De grote broer: de Solution Z i-Fix is ontworpen om met uw kind mee te groeien en is nu gecertificeerd volgens de nieuwste VN R129 / 03 veiligheidsnorm - met verbeterde testprocedures voor zijbotsingen. Uitgerust met 12 hoogte-instellingen en automatische breedte-aanpassing, kunnen de hoofd- en schouderbeschermers eenvoudig worden aangepast met één hand om aan de individuele ruimtevereisten van elk kind te voldoen. De gepatenteerde verstelbare hoofdsteun houdt het hoofd van uw kind in de veiligheidszone van het autostoeltje en het luchtventilatiesysteem van de stoel houdt het zitje op een koele temperatuur voor het comfort van uw kind op warme dagen.

Gepatenteerde verstelbare hoofdsteun: de verstelbare hoofdsteun is een gepatenteerde technologie die voorkomt dat het hoofd van het kind naar voren kantelt tijdens het slapen. Het zorgt ervoor dat het hoofd van het kind altijd in de veiligheidszone blijft, wat vooral belangrijk is in het geval van een aanrijding van opzij.

Hoogte- en automatische breedte-aanpassing: de Solution Z i-Fix groeit met uw kind mee van 3 tot 12 jaar, een lang tijdsbestek met veel groei. Met 12 posities kunnen de hoofd- en schouderbeschermers in hoogte worden aangepast met automatische breedte-aanpassing om te voldoen aan de individuele ruimtevereisten van het kind. De slimme bediening met één hand maakt het voor de ouder snel en gemakkelijk om zich aan te passen.

Luchtventilatiesysteem: biedt een comfortabele zittemperatuur voor uw kind, zelfs op warme dagen.

LSP-systeem Plus: biedt meer veiligheid bij een aanrijding van opzij. Het vermindert de kracht van een zijdelingse impact in combinatie met de energie-absorberende schaal met ongeveer 25%.

ISOFIX: voor eenvoudige installatie en extra stabiliteit.

CYBEX-veiligheidskussens: als onderdeel van de hoofdsteun leiden ze het hoofd actief naar een veilige positie tijdens een ongeval.

Liggende rugleuning: past zich perfect aan elke voertuigstoel aan.

Energie-absorberende schaal: absorbeert de krachten van een botsing en leidt deze weg van het kind.

 • Gepatenteerde verstelbare hoofdsteun
 • Hoogte en automatisch met aanpassing
 • Luchtventilatiesysteem
 • LSP-systeem Plus (verhoogde veiligheid bij een aanrijding van opzij)
 • ISOFIX voor eenvoudige installatie en extra stabiliteit
 • CYBEX-veiligheidskussens
 • Liggende rugleuning
 • Energie-absorberende schaal
 • Afmetingen: L 405 mm / B 530 mm / H 625 mm
 • Gewicht: 7,2 kg
 • Stoffen hoezen machinewasbaar op 30 °
 • Ontworpen in Duitsland
 

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Cybex Solution Z i-Fix Autostoel

Code: CS1231
 • 239,95 €
 • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top