Ergonomische draagzak van zacht en luchtig 3D-gaas

Voor kinderen van 0-3 jaar. Min. 3,5kg - max. 15kg. Vanaf 53cm.

Ben je bang dat babydragen jou en je baby te heet kan maken? Kies Draagzak One Air - deze is ontworpen om het dragen van baby's aanzienlijk koeler te maken voor u en uw baby. Het is bijna volledig gemaakt van een luchtig 3D-gaas en dit helpt om de plaatsen die het meest gevoelig zijn voor transpiratie te koelen - de delen van de draagzak die het dichtst bij je in de buurt zijn (de schouderbanden) en je baby (tussen hun benen). Mesh-stof is zachter en lichter dan veel andere materialen, dus je kunt gemakkelijk zien en voelen dat je je baby in een natuurlijke positie draagt, met hun rug in een C-curve.

Zacht en comfortabel babydragen van pasgeboren

Onze unieke mesh is speciaal ontwikkeld om extra zacht te zijn voor jonge baby's en toch sterk genoeg voor dagelijks gebruik. U kunt eenvoudig en veilig schakelen tussen verschillende draagopties aan de voor- en achterkant. De grootte, het zitgedeelte en de hoofdsteun zijn volledig verstelbaar, wat betekent dat de draagzak kan worden aangepast naarmate uw pasgeboren baby groeit en zijn behoeften veranderen, evenals voor verschillende babydragers.

Draagzak One Air heeft een stevige heupgordel en gewatteerde schouderbanden die de druk op je rug en schouders verlichten en het comfortabel maken voor je om je kind te dragen vanaf de pasgeborene en tot de leeftijd van drie jaar. Je draagt je baby veilig en comfortabel - terwijl je je handen vrij houdt!

4 draagposities voor en achter

Kies of je je kind met het gezicht naar binnen (twee hoogte-posities), naar buiten of op je rug wilt dragen.

Ergonomische beenpositie

Het brede, volledig verstelbare zitgedeelte zorgt voor een comfortabele en ergonomisch correcte positie voor de heupen van uw kind.

Gevoerde schouderbanden voor superieur draagcomfort

Luxe dikke vulling in de schouderbanden geeft u superieur draagcomfort.

Drukverlichtende heupgordel

De brede, stevige heupgordel biedt uitstekende drukverlichting en een goede draagergonomie.

Ingebouwde baby-inzet

Draagzak One Air heeft twee hoogte posities. U gebruikt de bovenste hoogte vanaf de pasgeborene (minimaal 3,5 kg) zodat uw baby in de juiste positie wordt gedragen, dicht bij uw gezicht. Je baby moet zo dichtbij zijn dat je de bovenkant van zijn hoofd kunt kussen.

Verstelbare hoofdsteun

De hoofdsteun beschermt uw pasgeboren baby en biedt de juiste ondersteuning totdat uw baby zonder hulp zijn hoofd omhoog kan houden. U kunt de hoofdsteun ook uitgevouwen houden als uw baby ouder is en in de draagzak rust of slaapt. U kunt het eenvoudig omhoog of omlaag vouwen en de stevigheid van de ondersteuning aanpassen.

Rugtas voor je peuter

Naarmate uw kind zwaarder wordt, is het dragen in de draagzak een comfortabelere optie voor u. We raden u aan om uw kind pas op uw rug te dragen nadat ze 12 maanden oud zijn, omdat u niet dezelfde mate van toezicht zult hebben.

Gemakkelijk en veilig terug dragen

Met uw kind naar binnen gericht, kunt u de hele draagzak eenvoudig van voor naar achter draaien. Het is comfortabel en u kunt het zonder hulp doen. Het ontwerp van de draagzak betekent dat uw kind veilig en veilig zit terwijl u het op uw rug zet.

Heupvriendelijke draagzak

Het International Hip Dysplasia Institute heeft Baby Carrier One Air getest en erkent dat het "hip-gezond" is. Dit betekent dat de draagzak de juiste ondersteuning van de heupen van uw kind biedt en een goede ontwikkeling van het heupgewricht stimuleert, wat vooral belangrijk is in de eerste maanden van uw kind.

Unieke draagzakstof

Onze unieke 3D Mesh is speciaal ontwikkeld voor onze babydragers en is ontworpen voor jonge baby's. "3D" betekent dat de stof uit drie lagen bestaat: een superzacht gaas naast de babyhuid, een duurzaam, een niet-elastisch gaas aan de buitenkant en een tussenlaag. In plaats van een vulling, waardoor een babydrager volumineus en te warm kan worden, bestaat de vulling in de middelste laag uit een fijne draad met één vezel die de babydrager de stabiliteit van vulling geeft, maar toch voor een zeer goede luchtstroom zorgt, dus het blijft luchtig en koel als je baby draagt.

Kindvriendelijke materialen

Al onze babydragers zijn vrij van schadelijke stoffen en goedgekeurd in overeenstemming met OEKO-TEX Standard 100, Klasse I voor babyproducten.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Babybjörn Baby Draagzak Air

Code: BB6518
  • 219,00 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top