Draagzak Harmony is een comfortabele en veelzijdige draagzak, met zorg vervaardigd tot in elk detail. De draagzak heeft een breed zitvlak en verstelbare hoofdsteun en is gemaakt van cool mesh met zachte jersey details.

 

Wat is er speciaal aan draagzak Harmony?

Draagzak Harmony is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een zacht gestructureerde en ergonomische draagzak met een luxe uitstraling. Een drukverlagende heupgordel en gewatteerde rugsteun en schouderbanden maken draagzak Harmony ongelooflijk comfortabel. Het superzachte gaas knuffelt je baby en zorgt voor een constant gevoel van verbondenheid tussen jullie beiden. Draagzak Harmony is gebruiksvriendelijk en licht van gewicht en past gemakkelijk in je kinderwagen of luiertas.

Kan ik draagzak Harmony gebruiken voor mijn pasgeborene?

Ja, Draagzak Harmony kan gebruikt worden voor pasgeborenen (min. 3,2 kg) en tot een leeftijd van ongeveer 3 jaar (max. 15 kg).

Is draagzak Harmony ergonomisch voor mijn baby?

Ja, draagzak Harmony is ergonomisch ontworpen om het hele lichaam van je baby te ondersteunen. Ze zitten met hun benen wijd uit elkaar en hun billen in een diepe positie. En terwijl je baby groeit, kun je de lengte, de beenpositie en het zitgedeelte eenvoudig aanpassen voor optimaal comfort.

Waarom heeft draagzak Harmony een flexibele hoofdsteun?

Voordat uw baby zijn hoofdje zelfstandig omhoog kan houden, is het belangrijk om goede ondersteuning te hebben om het hoofdje rechtop te houden. Draagzak Harmony biedt hoofdsteun in drie verschillende standen die je eenvoudig kunt verstellen met behulp van drukknopen. Gebruik de positie die de beste ondersteuning voor het hoofd en de nek biedt en waarmee u gemakkelijk toezicht kunt houden op uw baby.

Is draagzak Harmony ergonomisch voor mij, de draagster?

Ja, we hebben draagzak Harmony ontworpen om het dragen van je baby zo comfortabel mogelijk te maken! Plaats de drukverlagende heupriem om uw middel wanneer u uw kleine pasgeboren baby draagt. Naarmate je baby groeit, verplaats je de riem naar je heupen om het gewicht beter te verdelen. De gewatteerde schouderbanden verdelen het gewicht weg van je schouders en rug, zodat je baby comfortabel kunt dragen - zelfs voor langere sessies. De draagzak heeft ook een gevoerde rugsteun voor ontlasting van de onderrug.

Waarom heeft draagzak Harmony twee hoogtestanden?

Dit is deels om je opgroeiende baby optimaal comfort te bieden en deels om jou zo comfortabel mogelijk te kunnen dragen. Er is één hoogtestand voor pasgeborenen en één voor oudere baby's. Bij het dragen van een oudere baby verplaats je de gordel naar je heupen, zodat je baby op de juiste hoogte zit en het gewicht beter wordt verdeeld.

Waarom zou ik kiezen voor een mesh draagzak?

Omdat ons unieke 3D Mesh een hightech en zacht gestructureerd materiaal is. Het knuffelt je baby zachtjes en biedt goede ondersteuning voor hun rug, nek en heupen. Draagzak Harmony is ook onze coolste draagzak; omdat het zeer ademende gaas koel en comfortabel draagcomfort biedt, zelfs op warmere dagen.

Hoe kan ik mijn baby dragen in draagzak Harmony?

Er zijn vier posities: newborn, naar binnen gericht, naar buiten gericht en op je rug. Je pasgeboren baby heeft veel nabijheid nodig. Je baby naar binnen dragen versterkt de band tussen jullie tweeën, terwijl de warmte van je adem en het geluid van je hart je baby een gevoel van veiligheid geven. Rond de leeftijd van vijf maanden, zodra de nekspieren van uw baby sterk genoeg zijn geworden om het hoofdje zonder hulp omhoog te houden, kunt u beginnen met naar buiten gericht dragen. Naarmate je baby blijft groeien, vind je het misschien prettiger om je baby op je rug te dragen. Maar omdat je niet dezelfde mate van toezicht hebt als je baby op je rug ligt, is het belangrijk om te wachten tot ze de leeftijd van een jaar hebben bereikt voordat je deze positie gebruikt.

Is draagzak Harmony gemakkelijk te gebruiken en aan te passen?

Ja, we weten hoe druk je het als ouder hebt, daarom steken we veel tijd en moeite in het maken van producten die gemakkelijk te gebruiken zijn. Je kunt snel en eenvoudig alle instellingen aanpassen aan zowel de draagster als je opgroeiende baby.

Is draagzak Harmony heupvriendelijk voor mijn baby?

Het International Hip Dysplasia Institute heeft draagzak Harmony geëvalueerd en erkent deze als "heupvriendelijk" bij gebruik in overeenstemming met de instructies. Dit betekent dat de draagzak de juiste ondersteuning biedt voor de heupen van je baby.

Waarom zou ik kiezen voor een draagzak van BabyBjörn?

 

Want bij het ontwikkelen van onze draagzakken houden we jou en je baby voorop. Dit betekent dat ze veilig, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken en aan te passen zijn. Ze zijn ook wasbaar in de machine, kunnen lang worden gebruikt en hebben een stijlvol ontwerp van stof die extra zacht is voor de huid van je baby. 

 

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Babybjörn Baby Draagzak Harmony

Code: BBH926
  • 249,00 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top