KLEINE, GEBRUIKSVRIENDELIJKE EN SUPER ZACHTE BABYDRAGER VOOR NIEUWGEBOREN.

VOOR KINDEREN 0 - 1 jaar. Min. 3,2 kg - max. 11 kg. Vanaf 53 cm

Draagzak Mini is een kleine draagzak die gemakkelijk te gebruiken is voor frequente korte draagsessies. Het is perfect voor de eerste maanden wanneer, zoals alle pasgeborenen, je baby de hele dag door veel nabijheid nodig heeft. U kunt eenvoudig het hele voorste gedeelte van de draagzak losmaken om uw slapende baby eruit te tillen. De zachte stoffen omhelzen zachtjes de rug, benen en heupen van je baby en bieden goede ondersteuning. Door de stof kun je de positie van je pasgeborene en de natuurlijke C-curve van zijn rug met je handen controleren.

Perfecte eerste draagzak voor een pasgeboren baby

Draagzak Mini is een kleine en gemakkelijk te gebruiken draagzak die het beste past bij pasgeboren baby's, met hun grote behoefte aan nabijheid. Je draagt je baby hoog op je borst, zodat ze altijd je hartslag voelen.

Klein en gemakkelijk te gebruiken

Draagzak Mini is heel gemakkelijk te gebruiken, met slechts een paar verstelbare gespen. Dit betekent dat u het dag en nacht snel kunt aantrekken om uw pasgeboren baby te laten slapen of slapen. U kunt eenvoudig het hele voorste gedeelte van de draagzak losmaken om uw slapende pasgeboren baby op te tillen. De grootte en hoofdsteun zijn volledig verstelbaar, wat betekent dat de draagzak gemakkelijk kan worden aangepast naarmate uw pasgeboren baby groeit. 

Super zacht en flexibel

De superzachte stoffen van Baby Carrier Mini maken het comfortabel voor je pasgeboren baby en comfortabel tegen hun delicate huid. De draagzak omhelst zachtjes de rug, benen en heupen van uw pasgeborene en biedt goede ondersteuning zodat deze comfortabel en ergonomisch zit. Door de stof voel je de positie van je pasgeborene en de natuurlijke C-curve van hun rug met je handen.

Unieke draagzakken

Het gebruik van de stoffen is speciaal ontwikkeld voor onze babydragers en is ontworpen voor pasgeboren baby's. Onze mesh en jersey babydragers zijn gemaakt van 3D-stoffen die bestaan uit drie lagen - een binnenste laag, een buitenste laag en een middelste laag. In plaats van vulling die de draagzak te warm kan maken, bestaat de middelste laag uit een fijne draad met één vezel. Dit geeft de draagzak de stabiliteit van de vulling, maar zorgt toch voor een zeer goede luchtstroom, zodat het luchtig en koel blijft als je baby draagt.

  • 3D Jersey

Ons nieuwste en zachtste materiaal is net zo strak als je comfortabelste T-shirt. De soepele, flexibele stof knuffelt je pasgeboren baby zachtjes wanneer je baby draagt.

  • 3D-gaas

Koele en luchtige mesh-stof, met een ongelooflijk zachte achterkant naast de huid van je pasgeborene. Het gaasweefsel zorgt voor een goede luchtstroom en droogt snel na het wassen.

  • Katoen

BCI-gecertificeerd katoen dat licht elastisch is in het zitgedeelte, en satijn geweven om het superzacht en comfortabel te maken. Een dunne middelste laag zorgt voor een kleine, compacte en flexibele draagzak. 

Neemt weinig ruimte in beslag

Draagzak Mini is klein en dit maakt het gemakkelijk om in de luiertas of onder de kinderwagen te springen als je hem niet gebruikt.

Stevige, verstelbare hoofdsteun

Goede hoofdsteun is erg belangrijk voor een pasgeboren baby en gedurende de eerste vijf maanden totdat ze hun hoofd zonder hulp kunnen ophouden. Draagzak Mini heeft stevige, verstelbare hoofd- en neksteun.

Je houdt je handen vrij

Wanneer u uw pasgeboren baby in een draagzak draagt, houdt u uw handen vrij voor andere dingen. Perfect wanneer uw pasgeboren baby veel nabijheid nodig heeft.

Draag met uw gezicht naar binnen of naar buiten gericht

Zodra je baby een beetje groter is geworden, kun je kiezen of je hem in de naar voren of naar buiten gerichte positie wilt dragen. Wanneer u uw baby in de tegenovergestelde positie draagt, moeten deze minimaal 5 maanden oud zijn.

Nieuwe behoeften naarmate je baby groeit

Draagcomfort wordt steeds belangrijker voor u naarmate uw baby groeit. Wil je je opgroeiende baby voor langere sessies of op je rug kunnen dragen? Bekijk  BABY CARRIER ONE - een babydrager met een heupgordel en gewatteerde schouderbanden, meer functies en een rugtas voor kinderen tot 3 jaar.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Babybjörn Baby Draagzak Mini

Code: BB9536
  • 115,00 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top