COMFORTABELE RUGONDERSTEUNING EN TAILLEGORDEL BIEDEN WELKOM ONTSPANNING

VOOR KINDEREN 0 - 15 maanden. Min. 3,5kg - max. 12kg. Vanaf 53cm.

Met een draagzak geeft u uw pasgeboren baby maximale nabijheid en contact. De draagzak Miracle is een eenvoudige, comfortabele draagzak die vanaf de geboorte perfect is voor je baby. De comfortabele rugsteun en heupgordel verminderen de belasting op je rug en schouders, zodat je je baby langer comfortabel kunt dragen. De draagzak Miracle is een goede keuze als je met je pasgeboren baby wilt wandelen en de kinderwagen thuis wilt laten.

Rugvriendelijke ondersteuning

De slim ontworpen rugleuning biedt comfort en stabiliteit voor uw onderrug.

Comfortabele heupgordel

Met de verstelbare heupgordel kunt u het gewicht van de baby op uw heupen verdelen om rug- en schouderpijn te voorkomen.

Ontworpen met pasgeborenen in gedachten

De draagzak Miracle is de perfecte draagzak voor de allerkleinsten. Het is anatomisch ontworpen, dus je hebt geen extra baby-inzetstukken nodig tijdens de eerste maanden van de baby.

Stevige, verstelbare hoofdsteun

Goede ondersteuning voor het hoofd van een baby is cruciaal voor de eerste vijf maanden totdat ze hun hoofd rechtop kunnen houden. De draagzak Miracle heeft een stevige, verstelbare ondersteuning voor het hoofd en de nek van de baby.

Draag de voorkant, naar binnen of naar buiten gericht

Kies of je je baby naar binnen of naar buiten wilt richten. U kunt de naar buiten gerichte optie gebruiken wanneer de baby ongeveer 5 maanden oud is.

Makkelijk aan, gemakkelijk uit

U kunt de drager eenvoudig zelf losmaken en het hele voorste gedeelte verwijderen. Dit maakt het gemakkelijker wanneer u uw slapende baby moet neerleggen.

Kindvriendelijke materialen

Al onze babydragers zijn vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan OEKO-TEX Standard 100, Class 1 voor babyproducten.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Babybjörn Baby Draagzak Miracle

Code: BM6541
  • 149,00 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top