Voedzame babymaaltijden gemakkelijk gemaakt,

Bereid eenvoudig gezond, zelfgemaakt babyvoedsel met de Philips AVENT gecombineerde stomer en blender: stoom fruit, groenten, vis of vlees eerst en til vervolgens de pot op en draai hem om om hem te mixen, zonder overbrengen van voedsel!

  • Unieke manier van stomen om gezond te koken
  • Van stomen tot blenden, alles in één handige pot
  • Van gepureerd tot grof, voor elke stap
  • 12 voor de leeftijd geschikte recepten om het spenen te ondersteunen
  • Eenvoudige watervulling, intuïtieve instellingen en weinig onderdelen om schoon te maken
  • Kleine voetafdruk neemt minimale keukenruimte in beslag
  • Pieptoonmelding

Unieke manier van stomen om gezond te koken

Stomen is een gezonde manier van koken. Onze unieke technologie laat de stoom van onder naar boven circuleren en zorgt ervoor dat alle ingrediënten gelijkmatig worden gekookt zonder te koken. Goedheid, textuur en de kookvloeistoffen blijven behouden voor het mengen.

Van stomen tot blenden, alles in één handige pot

Je vindt alles wat je nodig hebt om voedzaam babyvoeding te maken in een enkele pot. Zodra je ingrediënten zijn gestoomd, hoef je alleen maar de pot op te tillen, om te draaien en op zijn plaats te vergrendelen, zodat je kunt mixen tot de gewenste consistentie.

Van gepureerd tot grof, voor elke stap

Van zeer fijn gemengde groenten en fruit tot het combineren van vlees-, vis- en polsingrediënten en uiteindelijk het aanbieden van chunkierstructuren. Onze 2-in-1 gezonde babyvoedingmaker helpt je om gevarieerd voedsel te bereiden voor elke stap van de speen- en voedingsreis.

12 voor de leeftijd geschikte recepten om het spenen te ondersteunen

Samen met onze kindervoedingsdeskundige en kinderpsycholoog hebben we 12 voor de leeftijd geschikte recepten en speenadvies ontwikkeld om u te helpen uw baby een gezonde start in het leven te geven en goede, levenslange eetgewoonten aan te nemen.

Eenvoudige watervulling, intuïtieve instellingen en weinig onderdelen om schoon te maken

Onze 2-in-1 gezonde babyvoedingmaker is ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit. De instellingen zijn intuïtief, het is gemakkelijk te vullen met water en het bestaat uit slechts enkele delen, waardoor het gemakkelijk te reinigen en op te slaan is.

Kleine voetafdruk neemt minimale keukenruimte in beslag

Deze babyvoedingmaker neemt zeer weinig ruimte in beslag in uw keuken, op het werkblad of wanneer opgeborgen in een kast.

Pieptoonmelding

U hoeft niet te wachten of te kijken. Een opvallende pieptoon vertelt u wanneer het eten tot in de perfectie is gekookt. Het enige wat u hoeft te doen is de pot omdraaien, mixen en serveren of bewaren voor later gebruik.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Philips - Avent 2-in-1 Stomer & Blender

Code: AB5250
  • 144,99 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top