Voor dagen dat je opstaat, verwarmt deze Philips Avent-flessenwarmer je melk snel en gelijkmatig in slechts 3 minuten. Eenvoudig te bedienen, het heeft een handige ontdooistand en kan ook worden gebruikt om babyvoeding op te warmen.

  • Verwarmt babyflessen in 3 minuten
  • Warmt snel en gelijkmatig op
  • Zachte ontdooistand voor babyflessen
  • Gebruik ook om babyvoeding op te warmen
  • Compatibel met Philips Avent-flessen en -containers
  • Eenvoudig te bedienen met behulpzame verwarmingsgids
  • Houd je melk warm

Verwarmt babyflessen in 3 minuten

De flessenwarmer verwarmt 150 ml melk in slechts 3 minuten *.

Warmt snel en gelijkmatig op

De flessenwarmer warmt snel en gelijkmatig op. Door de melk continu te laten circuleren terwijl deze opwarmt, worden ook hete plekken voorkomen.

Zachte ontdooistand voor babyflessen

De flessenwarmer heeft een handige ontdooistand. Veiliger dan ontdooien in een magnetron en handiger dan water gebruiken. Selecteer eenvoudig de instelling om bevroren melk of babyvoeding tot vloeistof te ontdooien.

Gebruik ook om babyvoeding op te warmen

Naast babyflessen kunt u de flessenwarmer ook gebruiken om babyvoeding zacht en gelijkmatig op te warmen.

Compatibel met Philips Avent-flessen en -containers

De flessenwarmer is volledig compatibel met alle Philips Avent-flessen en containers *. Gebruik het om flessen en babyvoedingverpakkingen gemakkelijk te verwarmen.

Eenvoudig te bedienen met behulpzame verwarmingsgids

Draai eenvoudig aan de knop om de babyflessenwarmer in te schakelen en selecteer uw verwarmingsinstelling. De flessenwarmer wordt geleverd met een handige referentietabel voor het verwarmen, zodat u eenvoudig kunt berekenen hoe lang het opwarmen duurt.

Houd je melk warm

Melk of babyvoeding wordt langzaam opgewarmd, het wordt op de juiste temperatuur warm gehouden en is klaar als je het nodig hebt.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Philips - Avent Flessen Warmer

Code: AF5641
  • 38,99 €
  • (Levering vanaf 5,90 € )
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top