Meer comfort, meer melk, gemakkelijk mee te nemen onderweg.

Ga comfortabel zitten zonder naar voren te leunen, want ons zachte massagekussen stimuleert zachtjes uw melkstroom. De handmatige borstkolf van Avent bestaat uit weinig onderdelen, is eenvoudig te monteren, te gebruiken en schoon te maken. Lichtgewicht en compact, gemakkelijk onderweg uit te drukken.

Inclusief fles van 4 oz, borstkussentjes, afdichtingsschijf voor melkopslag en reisdeksel .

Ontspannen positie dankzij het speciale ontwerp

De borstkolf heeft een uniek ontwerp, zodat uw melk rechtstreeks vanuit uw borst in de fles stroomt, zelfs wanneer u rechtop zit. Dit betekent dat u comfortabeler kunt zitten tijdens het pompen: u hoeft niet voorover te leunen om ervoor te zorgen dat al uw melk in de fles terechtkomt. Comfortabel zitten en ontspannen zijn tijdens het pompen helpt uw melk gemakkelijker te laten stromen.

Zacht massagekussen stimuleert zachtjes de melkstroom

Ons massagekussen heeft een zachte, fluweelachtige textuur die een warm gevoel aan de huid geeft voor comfortabele, zachte stimulatie van uw melkstroom. Het iconische bloembladenkussen is ontworpen om babyzuigen na te bootsen, bedoeld om het in de steek laten zachtjes te stimuleren.

Compact lichtgewicht ontwerp

De borstkolf is klein en licht, wat betekent dat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen en vervoerd, waardoor het pompen onderweg discreter wordt.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Philips - Avent Handmatige Borstkolf

Code: AB3610
  • 69,99 €
  • (Levering vanaf 5,90 € )
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top