Van bankniveau tot eettafel - een revolutionaire in hoogte verstelbare baby-uitsmijter

Hoge positiemodus

Verhoog de Close to Me Bouncer naar de hoogte van de eettafel om wat tijd voor face to face tijd te genieten met de baby, laat haar bij de familie tafel zitten en geniet van haar maaltijden (flessen en later de eerste vaste stoffen) met de rest van de familie.

Rustgevende modus

Leun achterover van de uitsmijter om de baby te laten ontspannen in een rustgevende positie, luisterend naar speelse en ontspannende deuntjes (25 minuten muziek).

Uitsmijtermodus

Laat de baby genieten van de trillingen op bankniveau en speel met het schattige boogspeelgoed van de Close to Me Bouncer terwijl je in de bekende springkussenmodus bent. Dit is een uitstekende positie om de baby te laten genieten van kwaliteitstijd voor het gezin in de woonkamer.

Specificaties:

·         Schakelt gemakkelijk door 3 gebruikswijzen: hoge positie, springkussen en rustgevende modus, zodat u en uw baby dichtbij en op ooghoogte blijven om onderzoek en binding te stimuleren.

·         Hoge positiemodus bij de eettafel - laat uw baby vanaf dag één deel uitmaken van het gezin.

·         Rustgevende modus met verstelbare stoel - kalmeert en troost de baby met 25 minuten rustgevende of speelse muziek.

·         Bouncer-modus met kalmerende trillingen ontspant de baby op bankniveau.

·         Draagbaar, verplaatsbaar en compact, dit product heeft twee achterwielen en kan gemakkelijk worden ingeklapt - perfect voor opslag.

0-3 maanden

Laat de baby vanaf dag één deel uitmaken van het reilen en zeilen! Geniet van baby's gezelschap op ooghoogte, waar u ook zit.

3-6 maanden

Naarmate de baby groeit, is ze vrij om deel te nemen aan de gezinsactiviteiten, zelfs voordat ze leert rechtop zitten. Laat de baby genieten van de kwaliteitstijd op ooghoogte met mama, papa en de rest van het gezin, en deel je familiemomenten met het jongste lid.

6+ maanden

Wanneer het tijd is om de baby kennis te laten maken met vaste stoffen, til je de stoel op tot eettafelhoogte en laat ze meedoen aan de gezinsmaaltijden en haar eerste gepureerde voedsel proeven terwijl de andere familieleden eten. Het zien van dierbaren die van hun maaltijden genieten is een geweldige aanmoediging voor de baby als ze haar eerste stappen zet in de wereld van vaste stoffen!

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Tiny Love Close To Me 3-in-1

Code: TL1641
  • 149,00 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top