Dit product kan enkel gebruikt worden in combinatie met “Nomi Kinderstoel” (apart verkocht).

Nomi Baby is een wippertje, speciaal ontworpen om uw baby een zacht en knus plekje aan tafel te bezorgen, in het zicht en de belangstelling van heel het gezin. De hogere positie is ideaal voor "peutertaal", spelletjes, voeding en een goed oogcontact met uw baby.

Nomi Baby is makkelijk in huis verplaatsbaar, zodat mama en papa de handen vrij hebben voor een huiselijk karweitje en toch hun schatje niet uit het oog verliezen. Het wippertje kan traploos worden versteld, vanaf vrijwel horizontaal tot meer verticale posities, naargelang van wat uw baby op dat moment nodig heeft. Het wippertje is lekker veerkrachtig maar baby's hoofdje blijft altijd stabiel. De fraaie uitvoering en het zachte matrasje van Nomi Baby creëren een knus nestje voor uw pasgeboren baby.

En als die baby wat sterker is geworden, kunt u kiezen voor een meer verticale positie. Zo wordt ook het oogcontact aan de gezinstafel beter - en als uw kleintje besluit om plotseling een dutje te doen, hebt u de stoel in een handomdraai in bijna horizontale ligpositie versteld.

Nomi Baby wordt geleverd met een omkeerbaar en wasbaar matrasje en harnas, met donker grijs aan een kant en zand beige op het andere kant. 5-punts harnas, dat ook gebruikt kan worden als 3-punts harnas voor pasgeborenen.

Plat liggen

In de horizontale positie wordt het gewicht van je kind over het gehele lichaam verdeelt. Daarom is de Nomi Baby zelfs geschikt voor pasgeborenen en kunnen ze hier langer in liggen dan in een normaal wipstoeltje waarin de pasgeborene te recht zit.

Licht rechtop zitten

Je kind zit vanaf het begin mee aan de tafel en maakt deel uit van het gezinsleven.

Op ooghoogte

De Nomi Baby staat op tafelhoogte, ver van huisdieren, stof en de koude van de vloer. Je kind hoort er gewoon bij zonder dat je hem/haar moet dragen.

Makkelijk, mobiel in huis

De Nomi Baby is overal in het huis te verplaatsen. Hij is makkelijk en licht te tillen en daar te plaatsen waar je je beide handen nodig hebt in het huis vb. in de badkamer als je wil douchen, in de keuken tijdens het koken, in de kamer tijdens het strijken.

3- of 5-punt gordel

De veiligheidsgordel kan bij de pasgeborenen als 3-punt gordel worden gebruikt, wat een optimale bewegingsvrijheid biedt. Als je kind groeit en het bovenlichaam meer gaat bewegen kan voor de veiligheid de 5-punt gordel gebruiken.


Gelieve op te merken dat meerdere korte rustperioden in de Nomi Baby beter voor uw baby zijn dan één lange periode.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Nomi Baby Basis

Code: NB5720
  • 129,95 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top