Van spelen tot slapen met één klik!

De veelzijdige stoel van Rocker Napper biedt 3 verstelbare posities. De middelste positie kan baby's met reflux helpen om hun voedsel laag te houden.

1. Zittend kan de baby genieten van het spelen met een elektronisch speelgoed dat een selectie van 9 melodieën speelt die geschikt zijn om te spelen of te rusten.

2. Uitstekende hoek voor het voeden van baby's bij het introduceren van vaste stoffen.

3. Vlakke pad (180 °) met verhoogde randen zorgt voor een gezellige slaapomgeving.

Kenmerken:

·        ÉÉN KLIK SHIFT NAPPER: gemakkelijk om te zetten in comfortabel napper met slechts één klik.

·        3 RECLINING POSITIES die perfect zijn om te spelen, verkennen, dutten, voeren en later vaste stoffen op een handige positie te proeven.

·        NURTURES COMMUNICATIE: Verhoogde hoek biedt een uitstekende positie om wat face-to-face tijd met de baby te hebben, te praten, communiceren en hechten.

·        BEVORDERT EQ: uniek ontworpen rocker die baby's kalmeert met een gezellige omgeving en kalmerende schommelende bewegingen die de ontwikkeling van baby's van EQ ondersteunen.

·        AANMOEDIGINGEN FIJNE MOTORVAARDIGHEDEN: Leuk hangend speelgoed amuseren baby's en moedigen hen aan om hun grip te oefenen en hun fijne motoriek aan te scherpen.

·        VEILIG & GEZELLIG MILIEU met zachte zeem met opstaande randen en premium stoffen.

·        Gepatenteerd product

specificaties:

1. Ontlastingspositie met schommelende beweging

2. Vermakelijk en rustgevend met muziek en verlichting

3. Stabiele modusoptie

4. Lichtgewicht en draagbaar

5. In de machine wasbare, gewatteerde zitting

6. Kalmerende trillingen

7. Aanbiddelijke zachte vrienden

8. Gemakkelijke toegang voor ouders met verstelbare speelgoedarm

0-3 maanden: BEVORDERING EQ

Stille tijd alleen is belangrijk voor de ontwikkeling van baby's. Laat je baby genieten van de zachte schommelende beweging van de 3-in-1 Rocker Napper terwijl je naar het muzikale elektronische speelgoed staart.

3-6 maanden: PRAKTIJK FIJN MOTOR VAARDIGHEDEN

Plaats het hangende elektronische speelgoed van de Rocker Napper dicht genoeg bij de handpalm van de baby om fijne motoriek te oefenen, eerst door eenvoudig de hand op te steken en naar het speelgoed te slaan en later door het vast te pakken en te trekken.

0-6 + maanden: HELPEN MET COLIC & DIGESTION

Ongeveer een vijfde van alle baby's lijdt aan koliek. De zachte trillingen van de 3-in-1 Rocker Napper helpen het onrijpe spijsverteringssysteem van baby's en verlichten hun ongemak.

0-6 + maanden: PERFECT VOOR COMMUNICATIE

De veelzijdige stoel van de Rocker geeft ouders een geweldige kans om te communiceren en een band met de baby te hebben.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Tiny Love Rocker Napper 3-in-1

Code: TLRN0251
  • 149,90 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top