Houd uw kind warm en beschermd

De Bugaboo Ant-voetenzak  is gemaakt van  hoogwaardige zachte materialen en  is speciaal ontworpen om uw kind altijd  warm en comfortabel te houden  tijdens uw gezinsuitjes. Dit is een must-have winterwandelwagenaccessoire dat ook  een ideale temperatuur- en vochtregeling biedt . Dankzij de waterafstotende stof aan de buitenkant is je kind niet alleen warm en comfortabel, maar ook droog, wat handig is als je van plan bent om naar koudere of regenachtige plaatsen te reizen.

Eenvoudig te plaatsen en verstelbaar

Deze kinderwagen-voetenzak is extra handig terwijl je onderweg bent, omdat hij  samen met je Bugaboo Ant kan worden opgevouwen . Het wordt geleverd met een bovenklep die gedeeltelijk kan worden geopend of volledig kan worden verwijderd voor ideale temperatuurregeling, afhankelijk van hoe koud de dag is. De bovenhoes wordt ook geleverd met een  verstelbaar trekkoord , zodat deze op zijn plaats blijft en helpt om je baby vanaf de bovenkant volledig te bedekken. Beschikbaar in verschillende kleuren , u kunt degene kiezen die het beste bij uw stijl past. 

Belangrijkste kenmerken

 • Kan samen worden gevouwen met uw Bugaboo Ant
 • Gemaakt met hoogwaardige, zachte en ademende materialen
 • Waterafstotende stof aan de buitenkant
 • Eenvoudig aan de kinderwagen te bevestigen voor een veilige rit
 • Biedt ideale temperatuur- en vochtregeling
 • Can be opened from both sides (top and bottom), thanks to the two-way zipper
 • Available in different colors
 • Machine washable

 Size & weight

 • Length: 64 cm
 • Width: 40 cm
 • Height: 18 cm

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Bugaboo Ant Voetenzak

Code: BA65484
 • 109,95 €
 • (Gratis levering in E.U.)
Product niet in Voorraad | Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top