De  luchtige zonnekap Bugaboo Bee 5 wordt  geleverd met UPF 50+ (excl. In het gebied met gaaspanelen) en biedt bescherming van  top tot teen tegen muggen en de zon . Het is gemaakt met olie- en waterafstotende materialen en heeft ook geïntegreerde mesh-panelen die frisse lucht doorlaten tijdens de warme zomerdagen. Het ritsvenster biedt niet alleen  extra ventilatie,  maar ook  gemakkelijke toegang tot uw kind . Met drie verschillende posities - open, gesloten of verlengd - zorgt het voor optimale dekking voor uw kind gedurende de dag onder verschillende weersomstandigheden. Het wandelwagenaccessoire voor de zomer is verkrijgbaar in een  prachtige verscheidenheid aan kleuren , zodat je het kunt aanpassen aan je stijl.

Belangrijkste kenmerken

  • beschermt uw kind: de luchtige zonnekap biedt UPF 50+ en is waterafstotend (excl. geïntegreerde gaasdelen)       
  • uitschuifbare zonnekap: ritst open voor extra dekking en ventilatie       
  • multifunctionele zonnekap: biedt zonwering en bescherming tegen insecten
  • venster met rits voor gemakkelijke toegang en ventilatie        
  • biedt bescherming tegen de zon en schaduw       
  • speciale versie voor alle kinderwagens
  • compatibel met de bugaboo bee-wieg en de bugaboo bee-stoel
  • dit product is exclusief de zonnekapdraden en klemmen

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Bugaboo Bee Breezy Zonnekap

Code: BB4984
  • 84,95 €
  • (Levering vanaf 5,90 €)
Product in Voorraad | Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top