Het Bugaboo comfort-wielbord is ideaal voor ouders die uitgaan met een baby en peuter. Het is ontworpen om uw kinderwagen in slechts een paar klikken veelzijdiger te maken en u in staat te stellen lange wandelingen met uw kinderen te maken. Je peuter zal graag rondlopen of gewoon gaan zitten en rusten als hij zich moe voelt. De installatie is eenvoudig - in combinatie met een bijpassende Bugaboo-adapter kan deze aan elke Bugaboo-kinderwagen worden bevestigd. De flexibele bordpositie - iets naar links of rechts vanaf het midden van het stuur - creëert extra loopruimte voor u; en, wanneer niet in gebruik, kunt u het eenvoudig rechtop klikken of van uw wandelwagen losmaken.

Het Bugaboo Comfort Wheeled Board kan op alle Bugaboo-kinderwagens worden gebruikt:

  • Bugaboo Fox (geen adapter vereist) 
  • Bugaboo Cameleon (Cameleon-adapter vereist, wordt apart verkocht)
  • Bugaboo Bee 3 (Bee 3-adapter vereist, wordt apart verkocht),
  • Bugaboo Bee 5 (geen adapter vereist).
  • Bugaboo Donkey en Bugaboo Buffalo (Bugaboo Donkey / Buffalo-adapter vereist, wordt apart verkocht)
  • tot een belasting van 20 kg / 44 lbs

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Bugaboo Comfort Meerijdplankje

Code: BC1249
  • 105,00 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad | Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top