Nieuw Model

De kinderwagen voor ultiem comfort op elk terrein. De Bugaboo Fox3 combineert een premium look met meer dan 20 jaar innovatief kinderwagendesign en een geavanceerde ergonomie. Het nieuwe ontwerp van de wieg heeft breezy panelen voor een optimale luchtstroom. Zo geniet je baby van nog meer comfort.

Innovatief, ergonomisch ontwerp voor ultiem comfort terwijl de ontwikkeling van je baby proactief wordt ondersteund. 

Baanbrekende vering in alle vier de wielen voor ongekend soepel rijden op elke ondergrond, zowel voor jou als voor je kleine copiloot

Wendbaarder dan ooit en gemakkelijk te duwen en sturen met maar één vinger – speel soepel in op alle onverwachte wendingen in je leven

Speciaal ontworpen wielen voor altijd comfortabele, hobbelvrije ritjes

Geweldige nieuwe stylingopties zodat je kunt kiezen voor een kinderwagen in trendy kleurencombinaties en met bijzondere details.

Comfortabel wandelen, ook voor jou

Een kinderwagen die je met je vingertoppen kunt duwen geeft een compleet nieuwe betekenis aan comfort. Er zijn verschillende instellingen voor wandelen met een baby of een peuter, zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat.

Ongeëvenaarde wendbaarheid

Je hebt altijd controle en bent helemaal klaar voor elk avontuur. Met de geavanceerde vering draai jij je hand niet om voor onverwachte wendingen die je tegenkomt op jouw pad.

Soepel en Sterk

Al het comfort dat je nodig hebt in een complete kinderwagen die je compact kunt inklappen; hierdoor is de Fox 3 gemakkelijk op te bergen, thuis of onderweg. Een lichtgewicht die zo sterk is als een beer!

Specificaties

Algemeen

Gewicht kinderwagen

 • 9,9 kg

Leeftijd

 • 0 maanden tot 4 jaar

Categorie

 • Comfortabele all-terrain kinderwagen

Afmetingen

 • Voorwielen 22 cm/8,5 inch
 • Achterwielen 30 cm
 • Min-max hoogte verstelbare duwbeugel 88 – 108 cm

Capaciteit

 • Op de stoel 22 kg
 • In de bagagemand onder de stoel 10 kg/35 liter

Ingeklapt

 • Compact in twee delen inklapbaar 86 x 52 x 34 cm (L x B x H)
 • In één geheel inklapbaar en zelfstaand 47 x 60 x 90 cm (L x B x H)

Bij gebruik

 • Laagste positie duwbeugel 105 x 60 x 88 cm (L x B x H)
 • Hoogste positie duwbeugel 104 x 60 x 108 cm (L x B x H)

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Bugaboo Fox 5 Kinderwagen & Reiswieg 3-in-1

Code: BF66405
 • 1279,00 €
 • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top