Nieuw Model

De Bugaboo Lynx is een essentiële multi-terrein kinderwagen. Deze kinderwagen is speciaal ontworpen om meteen vanaf de eerste dag je dagelijkse avonturen als ouder nog leuker en comfortabeler te maken. De lichtgewicht kinderwagen kan direct vanaf de geboorte van je baby worden gebruikt en heeft een stoel die geschikt is voor kinderen tot 22 kg. Bovendien kun je in de bagagemand onder de stoel nog eens 10 kg extra aan spullen meenemen.

Belangrijkse kenmerken:

 • Enorm wendbaar en soepel met één hand te duwen voor makkelijk keren in krappe ruimtes
 • Optimaal gebruikscomfort: compact in één stuk inklapbaar en zelfstaand, zonder dat de stoel moet worden verwijderd
 • Omkeerbare stoel: gebruik de stoel rechtop of in een van de drie ligstanden en kies of je kind of naar jou kijkt of de wereld inkijkt
 • Extra grote bagagemand onder de stoel waarin je tot 10 kg aan belangrijke spullen kunt meenemen
 • Grote antilekbanden en geavanceerde vering voor ongekend soepel wandelen, over elke ondergrond

Alle handige kenmerken:

De wereld verkennen

 • Zo lichtgewicht dat je net zo makkelijk over zandpaden loopt als over de stoep. Duwen gaat soepel, zodat je moeiteloos door kleine ruimtes of drukke straten navigeert, zelfs met één hand.

 Innovatief in één stuk inklapbaar

 • Waar je ook naartoe wilt, deze kinderwagen gaat graag met je mee. Hij is gemakkelijk op te tillen en past in je achterbak, zodat je hem altijd mee kunt nemen.

 Lichtgewicht ontwerp

 • De Bugaboo Lynx kun je overal mee naartoe nemen. Het lichtgewicht design zorgt ervoor dat je soepel stuurt en moeiteloos nieuwe dingen kunt ontdekken om iedere hoek.

 Antilekbanden

 • Groot genoeg voor ruig terrein, klein genoeg om soepel door te stad te manoeuvreren. De binnen- en buitenbanden van de Bugaboo Lynx zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor er een dubbele laag ontstaat die optimale duurzaamheid en wrijvingsweerstand biedt.

 Slippervriendelijke rem

 • Met het rempedaal van de Bugaboo Lynx hoef je je geen zorgen te maken over de remmen, zelfs als je slippers draagt. Druk met één voet op het pedaal om de kinderwagen op de rem te zetten en hem weer te ontgrendelen.

 Inklapbaar en op zichzelf staand in elke configuratie

 • Dankzij de standaard kun je de Bugaboo Lynx in één deel inklappen en rechtop wegzetten als je hem niet gebruikt. Je kunt de kinderwagen ook in twee delen inklappen om hem weg te leggen in kleine ruimtes, zoals restaurants, cafés, of je achterbak. Beide opties zijn mogelijk met de wieg en met de stoel.

Specificaties:

Gewicht kinderwagen: 9,4 kg

Leeftijd: 0 maanden tot 4 jaar

Afmetingen Voorwielen: 17,8 cm/7 inch

Afmetingen Achterwielen: 28,9 cm

Min-max hoogte verstelbare duwbeugel: 99–110 cm

Capaciteit op de stoel: 22 kg

In de bagagemand onder de stoel: 10 kg/36 liter

Compact in twee delen inklapbaar: 87,5 x 53 x 31 cm

In één geheel inklapbaar en losstaand: 60 x 60 x 88 cm

Bij gebruik Laagste positie duwbeugel: 79 x 60 x 99 cm

Hoogste positie duwbeugel: 79 x 60 x 110 cm

Instructies voor wassen en verzorging

De bekleding van de stoel en de zonnekap kan op 30 °C in de wasmachine worden gewassen. De bagagemand onder de stoel, handgrepen en regenhoes mogen niet in de wasmachine, maar kunnen met een vochtige doek worden schoongemaakt.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Bugaboo Lynx Kinderwagen & Reiswieg 2-in-1

Code: BL30564
 • 899,00 €
 • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad Default Stock Message Divider Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top