4-IN-1 REISSYSTEEM

De MIOS is perfect aangepast aan de uitdagingen van het actieve, moderne leven en biedt een breed scala aan individuele opties. 

U kunt kiezen tussen verschillende Chassis en stijlvolle stof kleuren - of kies een van onze modieuze speciale edities om zelfs de saaiste trottoirs te verlichten.

De MIOS kan gebruikt worden met de nieuwe LUX-reiswieg of de LITE-wieg met hun extra zachte traagschuimmatrassen. Als een lichtgewicht en compacte kinderwagen kan de ademende stoel klassiek naar voren of naar de ouder gericht zijn. De MIOS kan ook worden gebruikt als een praktisch reissysteem in combinatie met de Cloud Z i-Size of een van de bekroonde kinderzitjes van CYBEX of GB.

KLEIN WONDER

De MIOS is het toonbeeld van lichtgewicht stedelijke mobiliteit. Met een gewicht van slechts 9 kg en een breedte van slechts 50 cm is de MIOS de perfecte metgezel voor ouders die op pad zijn in de stad. Het compacte ontwerp wordt afgerond met slimme functionaliteit en maximaal comfort.

ADEMENDE

De MIOS-rugleuning en beensteun zijn ontworpen met een innovatieve mesh-stof die elegant past in het ontwerp van de kinderwagen en zorgt voor frisse luchtcirculatie. Terwijl de ademende eigenschappen van de stof een aangename koelte bieden, zorgt de gewatteerde comfortinleg voor aangename warmte op koelere dagen.

EXTRA OPTIES

Een uitschuifbare luifel met UPF50 + bescherming beschermt uw kind tegen de schittering van de zon, terwijl een ademend gaaszitje de baby koel houdt op zinderende stadsdagen. En met het zachte hoofdkussen, het gevoerde harnas en de inleg van het Seat Pack, blijft je baby comfortabel op zijn reis door de metropool.

VOUW HET - VOUWMECHANISME MET ÉÉN HAND

Het innovatieve vouwmechanisme met één hand transformeert de MIOS in seconden in een compact, op zichzelf staand pakket, met slechts één hand.

OMKEERBARE STOELEENHEID

De nieuwe omkeerbare stoelunit kan snel en eenvoudig in de gewenste zitpositie worden gedraaid.

MET ÉÉN HAND ACHTEROVER LEUNEN

De MIOS-rugleuning kan met één hand in vier verschillende standen worden gezet. De beensteun kan afzonderlijk worden aangepast in drie verschillende posities.

Specifcaties:

 • MIOS Frame incl. Lux Seat Hard deel
 • Vanaf de geboorte tot 22 kg (ca. 4 jaar)
 • 4-in-1 reissysteem
 • Lichtgewicht stedelijke mobiliteit en afgerond met slimme functionaliteit
 • Innovatieve netstof
 • Vouwmechanisme met één hand
 • Omkeerbare stoel
 • Achterover leunen met één hand
 • XXL zonnekap
 • Vierwielophanging

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Cybex Mios 4-in-1 Kinderwagen & Reiswieg

Code: C5445
 • 749,90 €
 • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top