Van autostoel tot kinderwagen in seconden.

Het Doona autostoeltje is 's werelds eerste complete en volledig geïntegreerde reissysteem, waarmee u in enkele seconden van autostoeltje naar kinderwagen kunt gaan.

Als een van de veiligste autostoelen die vandaag beschikbaar zijn, is het het enige autostoeltje dat is getest en gecertificeerd als een autostoeltje, een kinderwagen en een kinderwagen die overkoepelende veiligheid biedt voor uw kind in alle omstandigheden. Met zijn unieke drielagige zijdelingse impactbescherming, anti-rebound bar crash-technologie, superieur 5-punts veiligheidsharnas en ergonomisch inzetstuk voor baby's, is het Doona ™ autostoeltje een van de veiligste autostoelen die vandaag beschikbaar zijn.

Ontworpen, samen met medische en technische experts om ervoor te zorgen dat het lichaam van de baby goed wordt ondersteund in de juiste ergonomische positie. Het bijna vlakke ergonomische ontwerp van de Doona ™ baby-inzetstuk verhoogt de boven- en onderrug van uw pasgeborene en zorgt ervoor dat de nek en rug van uw baby ergonomisch zijn uitgelijnd.

Productkenmerken & voordelen:

 • Eén eenvoudige beweging - in enkele seconden van autostoel tot kinderwagen
 • 5-punts harnas
 • Verstelbaar stuur - fungeert ook als een anti-rebound bar in de auto
 • Luifel van nieuw stretchmateriaal in modekleuren
 • Verwijderbaar en wasbaar textiel
 • Babyveilige materialen en nieuw en verbeterd ademend textiel en binnenschuim
 • Hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen
 • TUV- en FAA-vliegtuigen goedgekeurd voor reizen
 • 2 jaar fabrieksgarantie

inbegrepen:

 • Doona baby-autostoeltje
 • Doona bamboe baby-inzetstuk
 • Doona bamboehoofdondersteuning

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Doona Autostoel & Buggy

Code: DO9874
 • 439,00 €
 • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top