Het innovatieve One plus One®-systeem transformeert de Wave van een enkel reissysteem naar een dubbel zonder dat een extra aanschaf nodig is . 

Wave is ontworpen om uw pasgeboren baby het beste in comfort en bescherming te bieden, maar toch toekomstbestendig voor groeiende gezinnen - alles in één slim pakket.

Er zijn extra (apart verkrijgbaar) reiswiegjes, tandem wandelwagens en autostoelen beschikbaar, zodat u volledig flexibel kunt schakelen tussen 30 configuraties voor reiswieg, wandelwagen en autostoel om broers en zussen of tweelingen te vervoeren. 

Wave heeft een schat aan functies voor babycomfort:

 • Een geventileerde reiswieg die geschikt is om 's nachts te slapen
 • omkeerbare stoel
 • Twee capuchon en schorten voor zowel de reiswieg als de kinderwagen om ervoor te zorgen dat de baby altijd wordt beschermd.
 • Een volledig uitschuifbare kap met uitklapbaar vizier en UPF50 + biedt bescherming tegen de zon
 • Inclusief twee regenhoezen en twee muskietennetten om ervoor te zorgen dat de baby wordt beschermd, ongeacht het weer.
 • Wave is ook praktisch met een soepel, gemakkelijk vouwmechanisme
 • Verwijderbare wielen
 • Een handige bekerhouder
 • Winkelmandje van harde schaal met slagvastheid en een waterdichte basis. 

Moeders testten converteerbare wandelwagens voor de Big Test van het moeder- en babytijdschrift - en beoordeelden Wave als de winnaar!

Hier is het moeder- en babyoordeel: “Dit is zo stijlvol en gemakkelijk te gebruiken. Het is een droom om te monteren, het omzetten van een enkele tandem naar een tandem is een makkie en er zijn veel stoelconfiguraties. 

Specificatie:

 • Afmetingen: 111L x 60W x 95-109H cm
 • Gevouwen afmetingen: 94L x 60W x 38H cm
 • Chassisgewicht: 11kg
 • Gewicht reiswieg: 4,2 kg
 • Gewicht wandelwagenzitje: 3,3 kg
 • Mandcapaciteit: 5kg

 

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Silver Cross Wave 2-in-1 Kinderwagen & Reiswieg

Code: SCW541
 • 1299,00 €
 • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top