Wie zegt dat wandelen saai moet zijn? Onze nieuwe editie van xari is ideaal voor de kleine rockster in je leven. Geperforeerde zwarte stoffen worden geaccentueerd door feloranje kunstlederen details die doen denken aan alleen de coolste en slankste mode- en vrijetijdsproducten. Rock on!

Wat zit er in:

De gepatenteerde mima " reiswieg aan de binnenkant ", een prachtige parasol met een patroon , een regenhoes , een opvallende trendy luiertas en een nieuwe kleuren Starter Pack exclusief voor dit model wordt meegeleverd met uw mima xari Rebel Limited Edition.

Speciale  xari-  functies zijn onder andere eenvoudige manoeuvreerbaarheid, een compacte en eenvoudige opvouwbare, ouder- of naar voren gerichte stoel en een drielagige, waaiervormige kap die gedeeltelijke, minimale of totale schaduw biedt. Verdere functies zijn onder meer 3 ligstanden; zittend, achterover liggend of slapend, evenals 2 hoogtes; een verhoogde rit of een lagere, meer conventionele positie.

De xari-wandelwagen groeit mee met je baby en is de perfecte oplossing voor de meest veeleisende en kosmopolitische ouders.

Andere kenmerken:

- Eenvoudige conversie van stoel naar reiswieg. Maak de ritssluiting los en vergemakkelijk de transformatie in 15 seconden.

- Voorwielen met 360º zwenking en wielblok. Achterwielen hebben een eenvoudig remsysteem dat gemakkelijk door de voet kan worden uitgevoerd.

- Zeer resistente verwijderbare wielen, met sportschoentechnologie zodat ze nooit leeglopen.

- innovatieve materialen; EVA bedekt met polyurethaan, wat betekent dat de wandelwagens lichtgewicht, bestendig, ademend en gemakkelijk schoon te maken zijn.

-Eenvoudig en snel vouwen / ontvouwen. Bevat een draaggreep om het transport te vergemakkelijken.

- Kan worden opgevouwen met het zitgedeelte bevestigd, wanneer deze rechtop staat en naar voren is gericht.

- Verstelbaar 5-punts veiligheidsharnas met schouderkussens.

- Verstelbaar stuur; 3 posities voor de ouder.

- 2 manden met magnetische deksels. De achterste mand bevat een tasje om items veilig te vervoeren.

- Bevestig de mima / Besafe iZi Go-autostoel op het chassis met behulp van de autostoeladapters (inclusief). Ook compatibel met Bebe Confort Pebble en Maxi Cosi CabrioFix. En Cybex Anton (apart verkrijgbaar).

Meer informatie:

Geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot 17 kg - 37,4 Lbs.

Afmetingen: 87x 61cm

Chassisgewicht: 9,1 kg - 20,02Lbs

Gewicht reiswieg met matras: 2,32 kg - 5,1Lbs

Gewicht van chassis en reiswieg: 11,2 kg - 24,64Lbs

Gewicht van chassis met stoel (en reiswieg aan de binnenkant): 13,4 kg - 29,50 lbs

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Mima xari rebel Limited Edition 2-in-1

Code: XR6521
  • 1650,00 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top