De nieuwe Silver Cross Special Edition brengt alles wat we kennen samen in één uitzonderlijk kinderwagensysteem. Idealen van luxe en authentiek vakmanschap reiken tot in elk detail, met een keuze uit weelderige interieurmaterialen om de meest luxueuze omgeving voor uw baby te creëren. Het parelmoerwitte lichtgewicht magnesiumlegeringchassis vouwt ongelooflijk klein, en afneembare wielen betekenen dat er nog meer ruimte is voor opslag.   Het wandelwagenzitje kan in 3 standen worden versteld. De platte reiswieg is inbegrepen en is geschikt om 's nachts te slapen. Het maakt gebruik van het pakket met capuchon en schort dat bij uw kinderwagen is geleverd.

Bovendien wordt de Special Edition-kinderwagen geleverd met een stijlvolle coördinerende luiertas en luxe stoelbekleding.

  • Surf 3 is ideaal vanaf de geboorte en biedt het complete pakket om uw pasgeboren baby in stijl te vervoeren.
  • De Surf 3 wordt geleverd met een groot derde wiel om je urban 4 wheel Surf om te bouwen tot een 3 wheel trekking-kinderwagen. 
  • Schakel eenvoudig tussen de vierwielige stadsmodus en de driewielige trekkingmodus met het quick release-systeem.
  • Gebruik de reiswieg als een liggende kinderwagen of om 's nachts te slapen.
  • Schakel over naar het zitje als je baby groeit en verander je Surf 3 in een ouder of naar voren gerichte kinderwagen
  • Voeg de Simplicity-autostoel toe om een volledig reissysteem te maken (apart verkrijgbaar)
  • Met luchtgeveerde vering geïnspireerd op mountainbike-technologie en grote lekbestendige banden glijdt Surf 3 gemakkelijk over meerdere terreinen. Eigentijdse stijl en luxe ontwerpdetails maken het ook uniek stijlvol.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Silver Cross Surf Special Edition 2-in-1

Code: SB6540
  • 1199,00 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top