De contrasterende kleuren en slimme functies van de Gymini zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de baby vanaf de eerste dag te ondersteunen en sluiten perfect aan bij de aangeboren wens van uw baby om te verkennen.

Gebruiksmodi:

·         Liggend

Terwijl ze op hun rug liggen, zullen baby's genieten van het speelgoed in de overhead gym en motorische vaardigheden oefenen.

·         Buiktijd

Soft book en andere functies helpen de buiktijd te verlengen en moedigen motorische vaardigheden aan te moedigen.

·         Zitten en spelen

In zittende positie kan de baby het speelgoed blijven verkennen en genieten van hun meer complexe functies.

·         Schakelen tussen modi

Schuif eenvoudig de connector om de bogen te verplaatsen en tussen de twee modi te schakelen.

Leeftijdstips:

·         0+ maanden: SENSES

De contrasterende kleuren, structuren en geluiden van de sportschool stimuleren de zintuigen van de baby vanaf de eerste dag. Hang de zachte mobiel op ongeveer 25 cm van het gezicht van de baby en laat hem genieten van de eenvoudige geometrische vormen, die speciaal zijn ontworpen om het gezichtsvermogen van pasgeborenen te helpen stimuleren.

·         0-2 + maanden: EQ - BONDING & COMMUNICATION

Verplaats de verstelbare bogen naar de open positie en geniet van een goede hechtingstijd met je baby, geniet van samen spelen en verbinden terwijl je de ontwikkeling aanmoedigt. Laat de baby de verschillende activiteiten zien, praat over de personages in eenvoudige zinnen of geniet gewoon van wat dierbaar oogcontact en communiceer met je kleintje.

·         2-4 maanden: GROSS MOTOR VAARDIGHEDEN - TUMMY TIME

Leg het zachte boek van de Gymini voor de baby in de buikpositie. Het boek is gemaakt met unieke contrasterende grafische elementen die de aandacht van baby's trekken en betrekken. Dit helpt de baby voor langere tijd in de buik te blijven.

·         3-5 maanden: FIJNE MOTORVAARDIGHEDEN

Door baby's kennis te laten maken met verschillende structuren, kunnen ze hun tactiele gevoel ontwikkelen en de ontwikkeling van fijne motoriek bevorderen. De satijnen linten, pluche wolk, gekreukte flappen en andere elementen van de Gymini verrijken de tactiele ervaring van de baby en helpen bij het oefenen van verschillende soorten grijpen.

·         4-6 maanden: COGNITIE - BEGRIP OORZAAK & EFFECT

Wanneer de baby ouder is, is het tijd om de verschillende functies van de speelmat op een meer geavanceerde manier te verkennen. Naarmate hun begrip van oorzaak en gevolg gestalte krijgt, beginnen ze te beseffen dat ze controle hebben en daadwerkelijk dingen kunnen laten gebeuren. Het muzikale egelspeelgoed van Gymini biedt baby's een uitstekende gelegenheid om hun begrip van oorzaak en gevolg te vergroten. Tikken op het speelgoed en proberen de feedback van de muziek te krijgen, ondersteunt dit cognitieve begrip.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Tiny Love Gymini Play Mat

Code: TLG1254
  • 69,95 €
  • (Levering vanaf 5,90 € )
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top