De Geuther babybadstandaard is een geweldige manier om het badtijdje van je baby net dat beetje makkelijker te maken. Perfect om het bad van uw baby op uw ideale hoogte te brengen, u kunt genieten van hun badtijd met veel ruimte voor bubbels, schoonmaken, spatten en plezier.

Ontworpen om zeer stabiel te zijn, met antislipvoeten.

De Geuther-badkuipstandaard is compact opgevouwen en heeft een verchroomde afwerking en is compatibel met de meeste gangbare babybaden.

Geuther is een van de toonaangevende kinderdagverblijfmerken in Duitsland, hun producten staan bekend als een symbool van traditie en kinderveiligheid. Synoniem met de merkkwaliteit 'Made in Germany' De producten van Geuther zijn duurzaam, sterk, vrij van gifstoffen en veilig voor kinderen. Het productieproces van Geuther maakt gebruik van de modernste hi-tech machines waarbij het product met de hand wordt afgewerkt.

Afmetingen: B 31 x L 85 cm

Let op: baby's en kinderen mogen nooit alleen zonder toezicht in bad worden gelaten.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Geuther Baby Bad Stand

Code: GB8520
  • 59,00 €
  • (Levering vanaf 5,90 €)
Product in Voorraad | Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top