De meest betrouwbare verbinding met je baby

Het kristalheldere geluid van onze babyfoon biedt volledige geruststelling voor ouders. Met een temperatuursensor, rustgevend nachtlampje en geruststellende slaapliedjes creëer je een rustgevende omgeving voor je baby.

 • Geen interferentie en 100% privacy
 • Energiebesparende Smart ECO-modus
 • Bereik tot 330 meter *
 • Tot 18 uur bedrijfstijd
 • Led waarschuwingen
 • Troostende nachtverlichting en slaapliedjes
 • Praat met je baby
 • Bewaak de temperatuur in uw babykamer
 • Kristalhelder geluid

DECT-technologie garandeert nul interferentie en 100% privacy

DECT-technologie zorgt voor een veilige en privé-verbinding, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de enige bent die luistert. Het garandeert geen interferentie van andere zendapparatuur, zoals andere babyfoons, draadloze telefoons en mobiele telefoons.

Energiebesparende Smart ECO-modus voor minimale overdracht

De unieke Smart ECO-modus minimaliseert automatisch de audio-overdracht en verlengt de batterijduur. Hoe dichter je bij je baby bent, hoe minder kracht nodig is voor een perfecte verbinding.

Bereik tot 330 meter *

* Binnenbereik tot 50 m, buitenbereik tot 330 m.

Uitstekende bedrijfstijd voor bewaking gedurende de nacht

De handige oplaadbare ouderunit geeft u de vrijheid van draadloze monitoring tot 18 uur per lading.

Weet dat je verbonden bent met LED-waarschuwingen

3 geluidsniveaulampjes geven het geluidsniveau in de babykamer aan, zelfs wanneer de ouderunit is gedempt. Met de link-indicatie weet u altijd wanneer uw monitor binnen bereik is en is aangesloten. De ouderunit waarschuwt u wanneer uw monitor buiten bereik is of wanneer de stroom laag is en helpt u ervoor te zorgen dat u altijd verbonden bent met uw baby.

Comfortabel nachtlampje en slaapliedjes om je kleintje te kalmeren

Er gaat niets boven een zacht slaapliedje en de warme, rustige gloed van een nachtlampje om een rusteloze baby te kalmeren. Speel een van de 5 ontspannende deuntjes en schakel het nachtlicht in vanuit elke kamer in het huis. Help je baby om moeiteloos weer in slaap te vallen.

Praat op afstand met je baby

Soms heeft je baby alleen het kalmerende geluid van je stem nodig. Met één klik kunt u met deze essentiële functie overal in huis met uw baby praten.

Controleer de temperatuur in de babykamer en stel waarschuwingen in

Omdat baby's nog niet in staat zijn om hun lichaamstemperatuur zo goed mogelijk te regelen, kan een lichte fluctuatie in het klimaat hen rusteloos maken. Met de temperatuursensor kunt u het klimaat in de babykamer volgen en een aangepaste waarschuwing instellen als de temperatuur verandert.

Kristalhelder geluid dankzij DECT-technologie

DECT-technologie zorgt voor kristalhelder geluid, zodat u elke kleine giechelen, gorgelen en hikken met perfecte helderheid kunt horen.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Philips - Avent Audio Babyfoon

Code: AB9451
 • 129,99 €
 • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top