Uiterst handige en effectieve sterilisatie

De nieuwe Philips AVENT elektrische stoomsterilisator is ontworpen om sterilisatie zo eenvoudig mogelijk te maken. Met zijn aanpasbare grootte neemt hij minder keukenruimte in beslag en passen de manden op flessen met zowel brede als smalle hals.

  • Alles in één modulair sterilisatorontwerp
  • Natuurlijke stoomsterilisatie doodt 99,9% van de schadelijke bacteriën
  • Tot 24 uur steriel als het deksel ongeopend is
  • Snelle cyclus en automatische uitschakelfunctie
  • Ruim ontwerp
  • Makkelijk schoon te maken en veilig te steriliseren
  • Steriliseert verschillende flessen, borstkolven en accessoires
  • De 4-in-1 bevat een vaatwasmand om kleine voorwerpen bij elkaar te houden in de vaatwasmachine en stelt u in staat om ze allemaal tegelijk in de sterilisator over te brengen.

Alles in één modulair sterilisatorontwerp

Dankzij het unieke modulaire ontwerp van de sterilisator kunt u uw flessen en accessoires snel en gemakkelijk plaatsen en ordenen. Het neemt ook minimale keukenruimte in beslag.

Natuurlijke stoomsterilisatie doodt 99,9% van de schadelijke bacteriën

De sterilisator gebruikt natuurlijke stoom om babyflessen en andere producten te steriliseren en 99,9% van de schadelijke bacteriën te doden zonder chemicaliën te gebruiken. Perfect om u gerust te stellen dat al uw babyflessen en andere producten steriel zijn.

Tot 24 uur steriel als het deksel ongeopend is

De sterilisator blijft de inhoud - babyflessen, borstkolven, enz. - tot 24 uur steriel als het deksel niet is geopend.

Snelle cyclus en automatische uitschakelfunctie

De sterilisatiecyclus duurt slechts 6 minuten. Na deze tijd schakelt de sterilisator automatisch uit, waardoor u extra snelheid en veiligheid krijgt.

Ruim ontwerp

Voor maximaal zes Philips Avent Classic en Natural-flessen van 330 ml / 11 oz die in één keer kunnen worden gesteriliseerd.

Makkelijk schoon te maken en veilig te steriliseren

Met een open ontwerp is het gemakkelijk om de verwarmingsplaat schoon te houden, zodat u elke keer met schone stoom kunt steriliseren.

Alleen 4-in-1: geïntegreerd display toont voortgang

De sterilisator heeft een geïntegreerd display om aan te geven hoe de sterilisatiecyclus verloopt. Het laat je ook weten wanneer de flessen zijn afgekoeld en veilig kunnen worden verwijderd.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Philips - Avent 3-in-1 Stoom Sterilisator

Code: AES3125
  • 99,99 €
  • (Levering vanaf 5,90 € )
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top