De Philips Avent Natural-babyfles is ontworpen voor moeders die borstvoeding en flesvoeding willen combineren. De zachte, borstvormige speen stimuleert een natuurlijke vergrendeling en bootst het gevoel van een borst na, waardoor de overgang tussen borst en fles zo soepel mogelijk is voor u en uw baby.

  • Brede borstvormige speen zorgt voor een natuurlijke vergrendeling
  • Zachte speen ontworpen om het gevoel van de borst na te bootsen
  • Antikoliekklep ontworpen om koliek en ongemak te verminderen
  • Vorm ontworpen om uw baby te helpen gemakkelijk vast te houden
  • Eenvoudige reiniging en montage

Natuurlijke vergrendeling

De brede, borstvormige speen is ontworpen om je baby aan te moedigen om aan te sluiten op dezelfde manier als aan de borst, waardoor het gemakkelijk is om borstvoeding en flesvoeding te combineren.

Ultrazachte speen

Als je een soepele flesvoeding voor je baby wilt creëren, kan het helpen om de dingen zo natuurlijk mogelijk te houden. Daarom hebben we een speen gemaakt met een ultrazachte textuur die is ontworpen om het gevoel van je borst na te bootsen

Flexibel spiraalvormig ontwerp

Het spiraalvormige ontwerp van de speen en bloemblaadjes zorgt ervoor dat het van nature buigt en niet instort wanneer uw kleintje aan het voeden is, zodat uw baby van een ononderbroken voer kan genieten.

Antikoliekklep

Het antikoliekventiel in de Natural-babyfles is ontworpen om koliek en ongemak te verminderen door lucht in de fles te laten ontsnappen en weg van de buik van uw baby.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Philips - Avent Natural fles 2-pack

Code: ANB4560
  • 16,99 €
  • (Levering vanaf 5,90 € )
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top