De startset voor borstvoeding is ideaal voor moeders die van plan zijn moedermelk te geven. Het heeft alles wat je nodig hebt om te pompen, je moedermelk op te slaan en je baby te voeden.

Inclusief zacht massagekussen,  2 flessen en 10 opbergbekers.

Kenmerken:

  • Comfortabelere pomppositie door uniek ontwerp
  • Beschikt over een zachte stimulatiemodus en 3 pompinstellingen
  • Zacht massagekussen met een warm gevoel
  • Natuurlijke vergrendeling door de brede borstvormige speen
  • Unieke bloemblaadjes voor een zachte, flexibele speen zonder in te storten
  • Zijdeachtig zacht gevoel
  • Voor gebruik in koelkast / vriezer
  • Pomp gemakkelijk in melkopslagcontainer

Comfortabelere pomppositie door uniek ontwerp

De borstkolf heeft een uniek ontwerp, zodat uw melk rechtstreeks vanuit uw borst in de fles stroomt, zelfs wanneer u rechtop zit. Dit betekent dat u comfortabeler kunt zitten tijdens het pompen: u hoeft niet naar voren te leunen om ervoor te zorgen dat al uw melk in de fles terechtkomt. Comfortabel zitten en ontspannen zijn tijdens het pompen, helpt natuurlijk om uw melk gemakkelijker te laten stromen.

Beschikt over een zachte stimulatiemodus en 3 pompinstellingen

Wanneer ingeschakeld, start de pomp automatisch in zachte stimulatiemodus om uw melk te laten stromen. Kies vervolgens uit 3 pompinstellingen om de melk te laten stromen op de manier die voor jou het meest comfortabel is.

Zacht massagekussen met een warm gevoel

Ons massagekussen heeft een nieuwe zachte, fluweelachtige textuur die de huid een warm gevoel geeft voor comfortabele, zachte stimulatie van uw melkstroom. Het kussen is ontworpen om zachtjes het zuigen van je baby na te bootsen om teleurstelling te stimuleren.

Natuurlijke vergrendeling door de brede borstvormige speen

De brede, borstvormige speen bevordert een natuurlijke vergrendeling vergelijkbaar met de borst, waardoor uw baby de borst- en flesvoeding gemakkelijk kan combineren.

Unieke bloemblaadjes voor een zachte, flexibele speen zonder in te storten

Bloemblaadjes in de speen verhogen de zachtheid en flexibiliteit zonder speen te bezwijken. Uw baby zal genieten van een comfortabeler en tevreden voer.

Zijdeachtig zacht gevoel

Zijdeachtige, zachte bovenlaag en ademende, natuurlijke materialen. Dermatologisch getest.

Voor gebruik in koelkast / vriezer

De Philips Avent-bekers kunnen in de koelkast of vriezer worden bewaard en zijn vaatwasmachinebestendig

Pomp gemakkelijk in melkopslagcontainer

Met de melkbekeradapter kunt u eenvoudig de melkbeker in de pomp pompen. Geen lekkage, geen morsen van uw kostbare moedermelk.

LEVERINGEN:

BENELUX (België-Nederland-Luxemburg)

Gratis één-dag levering voor bestellingen vanaf 100 €

Leveringen minder dan 100 €, verzendkosten 5.90 €

EU

Gratis 3-daagse levering voor bestellingen vanaf 200 €

Leveringen minder dan 200 €, verzendkosten vanaf 9.90 €

RETOURNEREN:

Bij Lucky Baby geloven we in 100% klantenservice en streven we ernaar al onze klanten tevreden te stellen.

We begrijpen dat u mogelijk een product heeft gekocht dat niet aan uw behoeften voldoet.

Retourbeleid:

We accepteren retouren van nieuwe, ongebruikte items die binnen 14 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Lucky Baby accepteert enkel artikelen die nooit zijn gebruikt. Artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat waarin u ze hebt ontvangen, inclusief de bijgevoegde productlabels, folders en in de originele verpakking.

Retourproces:

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar onze klantenservice op info@luckybaby.be met uw bestelnummer en de reden van retour. Plaats het artikel veilig in de originele verpakking, voeg uw aankoopbewijs bij en lever uw artikel af op het volgende adres:

Lucky Baby

Belgielei 25

Antwerpen 2018

België

Let op, u bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden u ten zeerste aan om een traceerbare methode te gebruiken.

We bieden ook een afhaalservice: stuur een e-mail naar info@luckybaby.be om een DPD-retourlabel aan te vragen. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de verzendkosten en deze worden in mindering gebracht op het totale restitutiebedrag.

terugbetalingen:

Zodra we uw geretourneerde product (en) hebben ontvangen, zullen we de staat van uw item en verpakking inspecteren.

Zodra uw retour is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de terugbetaling. Wacht tot 14 werkdagen na ontvangst van uw retour om de terugbetaling naar uw account te verwerken.

Retouruitsluitingen:

Lucky Baby behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen te weigeren die zijn gebruikt of die niet in de originele verpakking zijn geretourneerd.

We behouden ons ook het recht voor om retourzendingen van artikelen voor persoonlijke hygiëne te weigeren als de originele verpakking niet is verzegeld.

Voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, kunnen administratiekosten tot 20% van de itemwaarde in mindering worden gebracht op uw terugbetaling.

Financiële informatie, zoals gegevens met betrekking tot uw betalingsmethode, wordt niet opgeslagen door Lucky Baby en wordt beschermd door onze betalingsverwerkers; Paypal of SagePay. U wordt aangemoedigd om hun privacybeleid te bekijken en rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Philips - Avent Starterset Voor Borstvoeding

Code: ASP3498
  • 159,00 €
  • (Gratis levering in E.U.)
Product in Voorraad - Binnen 24 uur verzonden
Bezig met laden...
Top